İçeriğe geç
KTSD

Türkiye Çevre Etiket Sistemi Projesi’nin Açılış Toplantısı Yapıldı

19.09.2024 tarihinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Boğaziçi Üniversitesi arasında imzalanan protokol doğrultusunda "Türkiye Çevre Etiket Sisteminin (TÇES) Yaygınlaştırılması Projesi"’nin açılış toplantısı Boğaziçi Üniversitesi-Güney Kampüs, Nafi Baba Binası'nda gerçekleştirilmiştir. Kozmetik

"Türkiye Çevre Etiket Sisteminin (TÇES) Yaygınlaştırılması Projesi" Açılış Toplantısı-19.09.2024
Kişisel bakım ve kozmetik ürün grupları çevre etkisi etkinliğinde, yaka kartlı kırktan fazla katılımcının salon önünde çekilmiş toplu fotoğrafı

19.09.2024 tarihinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Boğaziçi Üniversitesi arasında imzalanan protokol doğrultusunda "Türkiye Çevre Etiket Sisteminin (TÇES) Yaygınlaştırılması Projesi"’nin açılış toplantısı Boğaziçi Üniversitesi-Güney Kampüs, Nafi Baba Binası'nda gerçekleştirilmiştir.
Kozmetik ve Temizlik Ürünleri Sanayiciler Derneği olarak yer aldığımız toplantıya, Çevre Yönetim Sistemi ve Çevre Etiketi Şube Müdürü Sayın Serkan ATAY olmak üzere pek çok kamu kurum/kuruşlarından, sivil toplum kuruluşlarından ve özel sektör temsilcilerinden katılım sağlanmıştır.