KTSD, EDANA'nın Hijyenik Kağıt Dernekleri Küresel Ağı'na Dahil Oldu
KTSD, EDANA'nın Hijyenik Kağıt Dernekleri Küresel Ağı'na dahil oldu.

KTSD, dış paydaşlarla kurduğu iletişim ağını genişletmeye devam ediyor.
Avrupa Kozmetik Derneği (Cosmetics Europe) ve Uluslararası Sabun, Deterjan ve Bakım Ürünleri Derneği (A.I.S.E.)’ne üye olan derneğimiz, hijyenik kağıt ürünleri konusunda da EDANA'nın Hijyenik Kağıt Dernekleri Küresel Ağı'na dahil oldu.
Derneğimiz, dış paydaşlarla kurduğu ve geliştirdiği iletişim ile sektöre ve tüketiciye katkı sağlamaya devam edecek.
Diğer Duyurular

KTSD, Brüksel’deki Uluslararası Dernekler İş Birliği Toplantısı’nda
Cosmetics Europe’un ev sahipliğinde 18 Haziran’da Brüksel’de gerçekleştirilen Uluslararası Dernekler İş Birliği Toplantısı (IAC), kozmetik sektörünün uluslararası dernek paydaşlarını bir araya getirdi.

Cosmetics Europe Yıllık Konferansı 2026’da KTSD
Cosmetics Europe – The Personal Care Association, 16–17 Haziran 2026 tarihlerinde Brüksel’de Cosmetics Europe Annual Conference (CEAC 2026) yıllık konferansını başarıyla gerçekleştirdi. Kozmetik sektörünün geleceğine yönelik son derece değerli katkıların sunulduğu ve ortak vizyonumuzu pekiştiren bu önemli etkinliğ

Güçlü Miras, Güçlü Gelecek: KTSD’de Yeni Dönem Bugün Başladı!
Kozmetik ve Temizlik Ürünleri Sanayiciler Derneği’nin (KTSD) 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı 25 Mart tarihinde İstanbul’da gerçekleştirdik.
