GS1 Kullanımına İlişkin Toplantı TOBB İstanbul’da Yapıldı
20 Ocak 2023 tarihinde saat 13:30’da KTSD'nin de katılımı ile TOBB İstanbul Hizmet Binası’nda GS1 kullanımına ilişkin toplantı gerçekleştirildi.

20 Ocak 2023 tarihinde saat 13:30’da Kozmetik ve Temizlik Ürünleri Sanayiciler Derneği'nin de katılımı ile TOBB İstanbul Hizmet Binası’nda GS1 kullanımına ilişkin bir toplantı gerçekleştirildi. GS1 Barkod numarasının aktivasyonu, doğrulanması, Sağlık Bakanlığı kayıt sistemi gibi konular anlatıldı.
Diğer Duyurular

KTSD, Brüksel’deki Uluslararası Dernekler İş Birliği Toplantısı’nda
Cosmetics Europe’un ev sahipliğinde 18 Haziran’da Brüksel’de gerçekleştirilen Uluslararası Dernekler İş Birliği Toplantısı (IAC), kozmetik sektörünün uluslararası dernek paydaşlarını bir araya getirdi.

Cosmetics Europe Yıllık Konferansı 2026’da KTSD
Cosmetics Europe – The Personal Care Association, 16–17 Haziran 2026 tarihlerinde Brüksel’de Cosmetics Europe Annual Conference (CEAC 2026) yıllık konferansını başarıyla gerçekleştirdi. Kozmetik sektörünün geleceğine yönelik son derece değerli katkıların sunulduğu ve ortak vizyonumuzu pekiştiren bu önemli etkinliğ

Güçlü Miras, Güçlü Gelecek: KTSD’de Yeni Dönem Bugün Başladı!
Kozmetik ve Temizlik Ürünleri Sanayiciler Derneği’nin (KTSD) 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı 25 Mart tarihinde İstanbul’da gerçekleştirdik.
